Het verhaal van Reclamebureau Ultrax

 

Over ons

Het team van Reclamebureau Ultrax bestaat uit Sylvan Dekker en Dennis van Laarhoven. In 2009 zijn wij begonnen met grafisch ontwerpen. Dit is vervolgens uitgegroeid tot websites, webwinkels, bedrijfsvideo’s, fotografie, ontwerp & drukwerk, social media en online vindbaarheid.

Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder ontwikkeld, mede aan de hand van feedback van onze klanten. Wij zijn opgegroeid met moderne communicatiemiddelen en weten deze als geen ander in te zetten voor onze klanten! Tevens zijn wij gediplomeerde marketeers. Adviseren en meedenken staat centraal, ongeacht de grootte van de opdracht. Wij helpen ondernemers in Zeeland en omstreken.

Unieke werkwijze

Reclamebureau Ultrax gaat graag de uitdaging aan om jouw onderscheidend vermogen uit te laten blinken. Wij zijn opgegroeid met moderne communicatiemiddelen en weten deze als geen ander te integreren in reclame-uitingen van onze klanten. Reclamebureau Ultrax biedt betaalbare oplossingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een huisstijl met een responsive website die er volledig op aansluit. Met veel enthousiasme gaan wij de samenwerking aan met ondernemers in Zeeland en omstreken.

Met plezier adviseren en creëren wij zowel online als offline reclamemiddelen. Wij gaan de uitdaging graag aan om jouw onderscheidend vermogen herkenbaar te maken en uit te laten blinken. Plezier mag volgens ons niet ontbreken in de samenwerking met de klant, naast het serieuze werk mag er ook gelachen worden. Reclamebureau Ultrax werkt in plaats van voor jou, samen met jou.

Met veel plezier werken wij onder andere voor: 

Logo Rijschool Actief
Logo Speelpaleis Bambini
Logo Slot Oostende
Logo Fit20 Goes
Logo Rijschool Actief
Logo Slot Oostende
Logo Speelpaleis Bambini
Logo Fit20 Goes