Het verhaal van Reclamebureau Ultrax

 

Over ons

Het team van Reclamebureau Ultrax bestaat uit Sylvan Dekker en Dennis van Laarhoven. In 2009 zijn wij begonnen met grafisch ontwerpen. Dit is vervolgens uitgegroeid tot websites, webwinkels, bedrijfsvideo’s, fotografie, ontwerp & drukwerk, social media en online vindbaarheid. Door de jaren heen hebben wij ons steeds verder ontwikkeld, mede aan de hand van feedback van onze klanten. Wij zijn opgegroeid met moderne communicatiemiddelen en weten deze als geen ander in te zetten voor onze klanten! Tevens zijn wij gediplomeerde marketeers. Adviseren en meedenken staat centraal, ongeacht de grootte van de opdracht. Wij helpen ondernemers in Zeeland en omstreken.

Unieke werkwijze

Reclamebureau Ultrax gaat graag de uitdaging aan om jouw onderscheidend vermogen uit te laten blinken. Wij zijn opgegroeid met moderne communicatiemiddelen en weten deze als geen ander te integreren in reclame-uitingen van onze klanten. Reclamebureau Ultrax biedt betaalbare oplossingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een huisstijl met een responsive website die er volledig op aansluit. Met veel enthousiasme gaan wij de samenwerking aan met ondernemers in Zeeland en omstreken.

Met plezier adviseren en creëren wij zowel online als offline reclamemiddelen. Wij gaan de uitdaging graag aan om jouw onderscheidend vermogen herkenbaar te maken en uit te laten blinken. Plezier mag volgens ons niet ontbreken in de samenwerking met de klant, naast het serieuze werk mag er ook gelachen worden. Reclamebureau Ultrax werkt in plaats van voor jou, samen met jou.

Binkies food & drinks

“Het gehele pakket voor onze 4 restaurants verzorgd. Bijvoorbeeld de websites, menukaarten, facebook, marketing en nog zoveel meer. Zeer professioneel en behulpzaam. Bedankt voor jullie fijne samenwerking !”

Tumill-tech

“Onze wens was een vernieuwde site geheel naar deze tijd, modern en fris. De jongens hebben dit goed weten te realiseren. We hebben nu een website waar we erg trots op zijn!”

Brasserie1600

“Alleen maar lof voor de mannen! Ze hebben precies neergezet wat ik in mijn gedachte had voor #brasserie1600 We hebben nu een super handige, overzichtelijke en mooie website. Het was echt prettig met jullie samen gewerkt te hebben!”

Kapsalon Camphens

“Niks is teveel voor Ultrax. De mannen zijn erg vakbekwaam en fijn om mee samen te werken. Ook voor een kleine aanpassing is het zo gebeurd. Ze maken zelfs de foto’s zelf en komen met leuke ideeën. Voor in de toekomst houden ze de website up-to-date, hartstikke bedankt mannen! 👍🏻

Zorgplezier

“Ik ben zeer tevreden! De mannen van Ultrax werken hard, zijn geduldig, flexibel en een tikkeltje eigenwijs. Ben erg blij met het resultaat: een geweldige huisstijl, een mooie website en Facebookpagina, professionele visitekaartjes en briefpapier/enveloppen. Mijn bedrijfje is klaar voor de start!”