Responsive websites

Wij maken goede responsive websites.

Is het doel van jouw website om een bezoeker direct tot aankopen over te laten gaan óf is het puur informatief? Er zijn vele opties die wij bieden met webdesign. Van informatieve websites tot aan een webwinkel met onlinecampagne. Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en uniek. Volgens ons moet een website aan die kenmerken voldoen. Websites die wij ontwerpen zijn volledig responsive en dus perfect te bezoeken via de mobiele telefoon en tablet.

De website of webwinkel wordt zodanig gerealiseerd dat je zelf gemakkelijk simpele aanpassing kan doorvoeren. Je kan zelf snel een product toevoegen of een aanbieding aanpassen. Ook het aanpassen van je openingstijden of het veranderen van een afbeelding behoort tot de mogelijkheden. Mocht je bijvoorbeeld zelf geen tijd hebben om dat soort werkzaamheden te verrichten, kan je dit uiteraard ook aan ons uitbesteden.

Wil je binnenkort brainstormen? Wij komen vrijblijvend bij je langs. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Naast het ontwerpen en realiseren van websites helpen wij klanten met nieuwsbrieven, bedrijfsvideo’s, fotografie, ontwerp & drukwerk, social media, online vindbaarheid en advies.

Startende ondernemer?

Het complete pakket om te starten

Wij kunnen je op het gebied van reclame voorzien van A t/m Z. Denk hierbij aan een mooie huisstijl, goede website, flyers, folders, bedrijfsvideo, social media campagne en meer.

Lees meer

Horecaondernemer?

Van A t/m Z voor de horecaondernemer 

Wij kunnen jouw horecabedrijf voorzien van alle soorten reclame. Een goed werkende website met een reserveringsmodule behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer