Website

Er zijn vele opties die wij bieden met webdesign. Van informatieve websites tot aan een webwinkel met onlinecampagne. Aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en uniek. Volgens ons moet een website aan die kenmerken voldoen. De website of webwinkel wordt zodanig gerealiseerd dat je zelf gemakkelijk simpele aanpassingen kan doorvoeren. Je kan zelf bijvoorbeeld de openingstijden aanpassen of een nieuwsbericht toevoegen. Mocht je bijvoorbeeld zelf geen tijd hebben om dat soort werkzaamheden te verrichten, kan je dit natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Frisse blik?

Is het tijd om de website te updaten? Of wil je een complete restyle? Wij kunnen jou hier perfect bij helpen. Zo helpen wij ondernemers met het opfrissen van hun huisstijl en/of website.

Startende ondernemer?

Als startend ondernemer komt er veel op je af. De eerste stappen zijn mede bepalend voor het succes van je nieuwe onderneming. Wij kunnen je op het gebied van reclame voorzien van A t/m Z.

De gebruiksvriendelijkheid van jouw website is erg belangrijk.

De websites die wij ontwerpen zijn volledig responsive en dus perfect te bezoeken via de mobiele telefoon en tablet. Als je een bezoeker op de website hebt, moet hij op een makkelijke manier de informatie vinden waar hij naar op zoek is. Dit geldt natuurlijk ook voor het maken van een reservering, het plaatsen van een bestelling of het aanvragen van een prijsopgave. Wij stippelen eenvoudige routes uit en zorgen ervoor dat het design hierop aansluit. 

WWW.SLOTOOSTENDE.NL

Slot Oostende

WWW.SPEELPALEISBAMBINI.NL

Speelpaleis Bambini

WWW.YE14.NL

Oesterproeverij Pekaar

WWW.INTERBORSKEUKENS.NL

Interborg Keukens

WWW.PUURJUNO.NL

Eeterij Juno

WWW.CONNECT-BEGELEIDING.NL

Connect begeleiding

WWW.MITECADVIES.NL

Mitec Advies

WWW.TUMILL.NL

Tumill Tech

Wil je weten wat een website kost?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!