Online marketing

Opvallen op social media en het internet?  Je kunt hierbij denken aan het adverteren op Facebook, Google en het verbeteren van de vindbaarheid van de website.

Diverse opdrachtgevers geven de online marketing uit handen aan ons. We denken na over de content, doelgroep en maken een planning om zo veel mogelijk conversies te behalen. Naast het behalen van conversies, kan naamsbekendheid en branding ook een doel zijn.

Content

Topkwaliteit content is erg belangrijk voor de online marketing. Zo heb je voor social media professionele afbeeldingen/video’s nodig om op te vallen en voor Google Ads goed geschreven advertentieteksten die voldoen aan de kwaliteitseisen van Google. Zo is het belangrijk om op social media continu vernieuwend te zijn om te blijven opvallen. Wij kunnen je hiermee helpen!

Online marketing pakketten

Wil je het structureel plaatsen van creatieve posts op jouw Facebook-pagina uitbesteden? Wij bieden online marketing pakketten op maat aan. Wij nemen hierin niet alleen het plaatsen van de berichten op, maar ook het adverteren onder jouw doelgroep. Naast Facebook, kun je ook Instagram uit handen geven. Ook beheren wij diverse Google Ads (voorheen AdWords) campagnes waarbij we continu de zoekwoorden en advertenties onder de loep nemen.

Er is weer leven in de brouwerij

Laat je verrassen door Emelisse

Autorijbewijs halen bij Rijschool Actief

Krijg een warm Rotterdams gevoel

Wil je weten wat online marketing kost?

Vraag vrijblijvend een offerte aan!